CO-CREATIE WORKSHOP ENERGIE VOOR DRIJVENDE WIJKEN

Beste lezer,

Dit bericht bevat een uitnodiging voor een co-creatie workshop op vrijdag 14 juni (10:00-12:00 uur) over energiesystemen van drijvende wijken in Amsterdam.  

Mijn naam is Bianca, voor mijn afstudeeronderzoek ben ik bezig met het modelleren van een duurzaam energiesysteem voor grootschalige drijvende wijken in Amsterdam. Dit doe ik in het kader van een stage bij het IB van gemeente Amsterdam. Hiervoor organiseer ik samen met collega Sije van Gemeente Amsterdam, die een gerelateerd onderzoek doet over duurzame energiesystemen voor drijvende wijken, een workshop/co-creatie sessie. De bedoeling is om tijdens deze sessie met experts in gesprek te gaan over de mogelijkheden op het gebied van duurzame energiesystemen voor een grootschalige drijvende wijk, bouwen (op het water) en drijvende stedelijke ontwikkeling in het algemeen.

De uitkomst van deze workshop zal gebruikt worden om kaders te stellen voor onze beide onderzoeken die hopelijk een bijdrage kunnen leveren aan gemeentelijke besluitvorming over bouwen op het water in Amsterdam. Bovenal belooft het een inspirerende kennismaking te worden met verschillende onderzoekers/experts binnen dit vakgebied. 

Gezien uw expertise binnen het onderwerp zouden Sije en ik u graag uitnodigen voor deze workshop op 14 juni 10:00- 12:00 (Weesperplein 8, Warschau, 5e verdieping)

Voelt u zich vrij om de uitnodiging door te sturen naar relevante contacten die graag zouden willen bijdragen en het leuk vinden om mee te doen aan een dergelijke workshop.  

Mocht het u niet lukken de 14e aanwezig te zijn, is er ook de optie om deze workshop bij te wonen op de Amsterdam Smart City Demo Dag 20 juni (14:00-16:30, in het Jakoba Mulder Huis van de HVA). Hiervoor kunt u zich aanmelden via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-amsterdam-smart-city-kennis-en-demodag-24-908146359207?aff=oddtdtcreator 

We hopen dat u erbij kan zijn!  

Vriendelijke groet, 

Sije Kloppenburg en Bianca Bodewes
+31645685821 
b.bodewes@amsterdam.nl